Bisnode podrška privredi Bosne i Hercegovine

Bisnode podrška privredi Bosne i Hercegovine

Bisnode je svim kompanijama u Bosni i Hercegovini omogućio besplatan pristup mobilnom rješenju Bisnode Mobile, aplikaciji koja je vrlo jednostavna za korištenje, tako da, osim Bisnode SOS Assistence, koji pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih, možete i sami imati uvid u rad kompanija regije – Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

  • MOBILNO RJEŠENJE BISNODE MOBILE – ZA PRAĆENJE REGIONALNOG TRŽIŠTA

Bisnode je svim kompanijama u Bosni i Hercegovini omogućio besplatan pristup mobilnom rješenju Bisnode Mobile, aplikaciji koja je vrlo jednostavna za korištenje, a koja nudi uvid u rad kompanija regije – Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Unesite solidarnost.bisnode.ba  u svoj mobilni telefon, ili kliknite na navedeni link, ispunite sva polja i dobit ćete besplatan pristup informacijama o regionalnom poslovanju.

VIŠE INFORMACIJA NA: https://www.bisnode.ba/o-bisnodeu/o-nama/novosti/bisnode-solidarnost/  

  • BISNODE SOS ASSISTANCE  – PRAVOVREMENE INFORMACIJE OD VITALNOG ZNAČAJA ZA OPSTANAK VAŠEG POSLOVANJA

Bisnode podržava procese prilagodbe koje su potrebne u ovom trenutku bh. kompanijama i cijeloj bh. privredi, za kreiranje novih koncepta rada koje zahtjeva trenutna situacija. Bisnode SOS Assistance Vam pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih.

Ispunite upitnik na linku ispod teksta i BISNODE SOS Assistance će Vam u najbržem mogućem roku dati potrebne informacije koje mogu biti od vitalnog značaja za opstanak Vaše kompanije u ovom trenutku.

LINK ZA UPITNIK: https://forms.gle/EgcdUJa3LxRLqeSh9